info@kc-greenpoint.cz
(+420) 777 717 614

Jídelní lístek

Studené předkrmy

1. Mini topinky s hovězím tataráčkem
2. Mini - řízečky (3 druhy obalování - klasický trojobal, sezam, cornflakes) doplněné studenými omáčkami a citrónem
3. Capresse špízy (špízy s cherry rajčat, bazalka a bocconcini mozarelly)
4. Domácí paštika s brusinkami a vlašskými ořechy s bagetkou

 

Teplé předkrmy

5. Špíz s kuřecím masem*
6. Grilovaný žampión Portobello (modrý sýr/špenát, rajče/mozarella)*

Těstoviny a risotta

7.Hříbkové gnocchi s filírovanou vepřovou panenkou

8. Fusilly tri-colore s listovým špenátem s plátky z kuřecích prsou

9. Kuskus s máslovou zeleninou a filírovaným kuřecím masem

Vepřové maso

10. Bavorské výpečky s bílým zelím a variací knedlíků

11. Vepřový kotlet s houbovou nádivkou se šťouchaným bramborem s jarní cibulkou

12. Vepřová panenka s omáčkou z barevného pepře s rozmarýnovým bramborem

13. Medailonky z vepřové panenky s houbovou omáčkou a bramborovými resty

Drůbeží maso

14. Grilovaná kuřecí prsa s máslovým hráškem, baby karotkou a bramborovou kaší

15. Pečená kuřecí roláda s velikonoční nádivkou a máslovým bramborem

16. Kuřecí směs Fajitas s arašídy a dušenou rýží

17. Kuřecí prsní steak s restovanou zeleninou a šťouchaným bramborem

18. Steak z krůtích prsou s žampionovou omáčkou a pečeným bramborem

Česká klasika

19. Hovězí Budvar guláš s houskovým a karlovarským knedlíkem

20. Pomalu pečené kachní stehno a červeným vinným zelím a variací knedlíků

21. Kuřecí / vepřový řízek s domácím bramborovým salátem 

22. Kuřecí / vepřový řízek s máslovým bramborem

23. Halušky s kysaným zelím a uzeným masem

Ryby

24. Grilovaný filet z lososa s pečeným bramborem

25. Pečený pstruh, vařený brambor

Bezmasé

 

26. Houbové rizoto sypané strouhaným parmezánem

27. Penne Vegetariana v tomatové omáčce a strouhaným parmezánem

28. Tagliatelle s listovým špenátem, česnekem ve smetanové omáčce

29. Bulgur se zeleninou, parmazán