Obědy formou buferu 160,-/ osoba
1. 120g. Bavorské výpečky s bílým zelím a bramborovým knedlíkem
2. 200g. Kuřecí roláda plněná velikonoční nádivkou a bramborovým knedlíkem
3. 120g. Krůtí medailonky pečené na čerstvých bylinkách s pečeným bramborem
4. 120g. Hovězí budvar guláš s domácím houskovým knedlíkem
5. 150g. Kuřecí steak se zeleninou ratatoulle s šťouchaným bramborem
6. 150g. Krůtí prsa protékaná anglickou slaninou s rozmarýnovým bramborem
7. 150g. Kuřecí směs fajitas dušenou rýží
8. 150g. Medailonky z vepřové panenky s bramborovými noky v omáčce z Gorgonzoly
9. 150g. Vepřová panenka v houbové omáčce se šťouchaným bramborem
10. 200 - 300g. Pečený pstruh na bylinkách s grilovanou zeleninou a lahůdkovým bramborem
11. 350g. Kus – kus se zeleninou a grilovanými kuřecími medailonky
12. 350g. Kroupové rizoto s houbami a smetanou se strouhaným parmezánem
13. 350g. Tagliatelle s listovým špenátem a strouhanou mozzarelou
14. 350g. Penne z pálených paprik v omáčce z drcených rajčat se strouhaným parmezánem
15. 350g. Gratinované bramborové plátky s kuřecím masem a dušenou bertňanskou zeleninou
Ostatní cenové balíčy:
Hlavní jídla
18. Kuřecí směs se zeleninou a houbami + restovaný brambor
19. Kuřecí směs fajitas – mexické míchané koření s trochou medu+ smažené hranolky Juliem/rýže
20. Kuřecí plátek saltimboca plněný slaninou a čerstvou šalvějí + gratinované/šťouchané brambory
21. Kuřecí plátky na grilované čerstvé zelenině s tymiánem + gratinovaný smetanový brambor
22. Kuřecí mini-závitky se slaninou a bazalkou + rozmarýnové/šťouchané brambory
23. Kuřecí prso s citrónovou omáčkou a zadělávanými knedlíčky + těstoviny
24. Vepřové caré dušené na houbách+šťouchané brambory
25. Vepřové medailonky z panenské svíčkové s hříbkovou omáčkou +domácí bramborové placičky
26. Vepřový vrabec na kmínu +houskové, bramborové a karlovarské knedlíky
27. Hovězí budvar gulášek s vídeňskou cibulkou + domácí karlovarské knedlíky
28. Několik druhů plněných rolád-kuřecí, vepřové; náplň dle dohody (zelenina, masová směs, nádivka…)+lahůdkový brambor s petrželkou/šťouchaný brambor
29. Plněné vepřové kapsy olivami a mozarellou + šťouchaný brambor (pouze již větší porce než 120 gramů)
30. Plněné kuřecí kapsy uzeným sýrem a sušenými rajčátky +gratinovaný smetanový brambor (pouze již větší porce než 120 gramů)
Těstoviny a bezmasé pokrmy
31. Italské houbové risotto s parmezánem (můžeme vždy doplnit o rucollu / kuřecí maso – dle nároku na bezmasé pokrmy)
32. Risotto s krevetami, cherry tomaty a parmezánem
33. Penne vegetariána (olivy, pálené papriky, tomatová omáčka,česnek,parmezán)
Mexická kuchyně
34. Mini-flautas tortilly plněné kuřecím /vepřovým masem a sýrem+mexické domácí omáčky(běžná porce na osobu2 ks)
35. Sýrové quesadilla s čedarem,cibulkou a jalapenos papričkou (bez papriky - nepálivé, nutno vždy upřesnit)+mexické domácí omáčky
36. Plněná papričky jalapeňos sýrem smažené v těstíčku-toto pouze jako zpestření-chuťovka pro pálivé jazýčky
37. Penne s bylinkovou omáčkou, rajčaty a bazalkou