info@kc-greenpoint.cz
(+420) 777 717 614

Jídelní lístek

Studené předkrmy

1. Mini topinky s hovězím tataráčkem
2. Mini - řízečky (3 druhy obalování - klasický trojobal, sezam, cornflakes) doplněné studenými omáčkami a citrónem
3. Rostbeefová mísa se studenými omáčkami a pórkem*
4. Míchaný nářez z uzenin a sýrů s ochucenými paštikami
5. Capresse špízy (špízy s cherry rajčat, bazalka a bocconcini mozarelly)
6. Domácí paštika s brusinkami a vlašskými ořechy s bagetkou
8.Roastbeefová rolka s křenovým dipem a rukolou
9. Mini Caesar salátek (kuře, parmezán, krutony, římský salát, caesar zálivka)
10. Rolády z listového těsta (slanina/sýr, špenát/modrý sýr)
11. Pečené kousky z lososa s bazalkovými rajčátky
12. Pečené paličky z kuřecích křidélek a spodních stehýnek na medu*
13. Restované krevety v tomatové omáčce s olivami, rucollou a parmezánem/Grilované krevety v koriandrovém pestu


Teplé předkrmy

14. Miniburgery
15. Špíz s krůtím masem*
16. Kuřecí masíčko na kari s ananasem
17. Grilovaný žampión Portobello (modrý sýr/špenát, rajče/mozarella)*

Těstoviny a risotta

18.Hříbkové gnocchi s filýrovanou vepřovou panenkou

19. Fusilly tri-colore s listovým špenátem s plátky z kuřecích prsou

20. Kuskus s máslovou zeleninou a filírovaným kuřecím masem

Vepřové maso

21. Bavorské výpečky s bílým zelím a variací knedlíků

22. Vepřový kotlet s houbovou nádivkou se šťouchaným bramborem s jarní cibulkou

23. Vepřová panenka s omáčkou z barevného pepře s rozmarýnovým bramborem

24. Medailonky z vepřové panenky s houbovou omáčkou a bramborovými resty

Drůbeží maso

25. Grilovaná kuřecí prsa s máslovým hráškem, baby karotkou a bramborovou kaší

26. Pečená kuřecí roláda s velikonoční nádivkou a máslovým bramborem

27. Kuřecí směs Fajitas s arašídy a dušenou rýží

28. Kuřecí prsní steak s restovanou zeleninou a šťouchaným bramborem

29. Steak z krůtích prsou s žampionovou omáčkou a pečeným bramborem

Česká klasika

30. Hovězí Budvar guláš s houskovým a karlovarským knedlíkem

31. Pomalu pečené kachní stehno a červeným vinným zelím a variací knedlíků

32. Bavorské výpečky s bílým zelím a variací knedlíků

33. Variace mini řízečků, vepřový a kuřecí s domácím bramborovým salátem nebo máslovým bramborem

34. Gratinované bramborové plátky s kuřecím masem a dušenou bertňanskou zeleninou

Bezmasé

35. Houbové rizoto sypané strouhaným parmezánem

36. Penne Vegetariana v tomatové omáčce a strouhaným parmezánem

37. Tagliatele s listovým špenátem, česnekem ve smetanové omáčce

Mexická kuchyně

38. Mini-flautas tortilly plněné kuřecím /vepřovým masem a sýrem+mexické domácí omáčky(běžná porce na osobu2 ks)
39. Sýrové quesadilla s čedarem,cibulkou a jalapenos papričkou (bez papriky - nepálivé, nutno vždy upřesnit)+mexické domácí omáčky
40. Plněné papričky jalapeňos se sýrem smažené v těstíčku-toto pouze jako zpestření-chuťovka pro pálivé jazýčky.
41. Penne s bylinkovou omáčkou, rajčaty a bazalkou